Om oss

Välkommen till oss på Norengs Redovisning AB i Gävle. Vår affärsidé är att vi ska leverera tjänster inom ekonomi och redovisning av hög kvalitet med stort engagemang.

Detta gör vi genom att alltid ha rådgivning, kundmöten och interaktioner i fokus. Givetvis är redovisningen högt prioriterad, men vad som framför allt är en stor del i vårt arbete är digitaliseringen och automatiseringen vi använder för att anpassa vårt sätt att integrera med marknaden och dig som kund.

I vårt dagliga arbete på redovisningsbyrån använder vi oss av moderna affärssystem och redovisningsprogram för att alltid ligga i framkant i vår bransch. Vi är stolta över att vara en del av den digitaliseringsresa som idag är högst aktuell.

Vilka är vi som arbetar på Norengs redovisningsbyrå i Gävle?

Hos oss arbetar nio redovisningskonsulter som dagligen skapar trygga relationer med gamla såväl som nya kunder. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och vi vill vara det självklara valet för dig som behöver hjälp med redovisning såväl som bokslut och affärsutveckling.

Vidare är vi en av Gävles äldsta redovisningsbyråer och under 2020 firar vi hela 60 år! Det tycker vi är värt att fira stort.

medarbetare-redovisningsbyrå-gävle-man-kvinna-dator

Vilka är våra kunder?

Vi vänder oss till privatpersoner såväl som företagskunder och har i dagsläget kunder i hela mellansverige, men givetvis är du välkommen att höra av dig till oss oavsett var i Sverige du befinner dig.

Har du frågor till våra redovisningskonsulter i Gävle, vill du veta mer om vår verksamhet eller höra hur vi kan hjälpa dig eller din verksamhet? Tveka inte att höra av dig.