redovisningsbyrå-gävle-dator-kontor

Bokslut

Behöver du eller ditt företag få hjälp med att upprätta ett bokslut? Vi på Norengs Redovisning AB i Gävle hjälper små såväl som stora företag och ser till att företagets redovisning sammanställs på ett korrekt sätt. Vi arbetar i moderna system med digitala verktyg och integrationer och säkerställer att allt som kan gå in i ekonomisystemet gör det.

Oavsett hur mycket hjälp du behöver med bokslutet ser vi till att hjälpa dig med de delar som du inte hinner med. Du gör det du vill och har tid för, resten hjälper våra redovisningskonsulter dig med!

Välj själv hur stora delar av bokslutet du behöver hjälp med

Vi redovisningskonsulter som arbetar på Norengs Redovisning AB arbetar enbart med moderna system och med digitala verktyg samt integrationer. För oss är det viktigt att optimera arbetet så att allt som går in automatiskt gör det. Resterande uppgifter skickar du enkelt in via en app i telefonen.

Fakturerar du eller bokför du själv och vill fortsätta med det? Om ja, gör det då! Det är exakt det vi menar med vårt smarta samarbete. Du gör det du vill och känner att du orkar med, resten hjälper vi till med!

norengs-redovisningsbyrå-gävle-kontor-medarbetare

Experter inom redovisning med över 60 års erfarenhet

Det finns många fördelar med att anlita våra redovisningskonsulter i Gävle. Med vår långa erfarenhet kan vi försäkra dig att:

  • Verksamhetsårets affärstransaktioner sammanställs i en resultat- och en balansräkning
  • All information behandlas på ett säkert sätt

Få hjälp med bokslutet i Gävle till ett bra pris

Tack vare våra gedigna kunskaper inom branschen och att vi arbetar tidseffektivt kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra tjänster. Innan du anlitar oss skickar vi gärna en offert där priset för bokslut framgår tydligt. Självklart tillkommer inga dolda avgifter och offerten väljer du själv om du ska godta när du har den i handen. Med andra ord är den helt kravlös till dess att du accepterar.

Tveka inte att kontakta oss när du och ditt företag är i behov av hjälp att upprätta ett bokslut i Gävle!