redovisningskonsulter-gävle-möte-datorer-mötesrum

Lönehantering

Överlåt lönehanteringen till våra specialister på Narengs Redovisning AB och effektivisera din verksamhet. Vi erbjuder löpande lönehantering och använder smidiga program för att skräddarsy ett upplägg som passar din verksamhet.

Effektivisera din verksamhet genom att bli helt digitala

För att vi ska kunna arbeta så effektivt och smart som möjligt med dig som kund ser vi till att digitalisera alla de processer som går att få digitala. Att vi lägger rätt tid på rätt saker med hjälp av våra digitala system och automatiska flöden gör att vi effektiviserar arbetet avsevärt. Vi har även flera olika kommunikationsvägar vilket gör det lätt att nå oss.

lönehantering-gävle-system-räkna-redovisningskonsult

Våra redovisningsekonomer skräddarsyr ett lösningspaket för dig

Sist men inte minst väljer du själv hur mycket du vill att vi hjälper till med. När vi går igenom dina behov skräddarsyr vi ett lösningspaket för dig. Önskar du hjälp med att börja arbeta mer digitalt kan du givetvis ta hjälp av oss. Vi gör då en behovsanalys och tar fram förslag på system som skulle passa din verksamhet. I uppstartsfasen får du även utbildning och hjälp med att komma igång. Allt för att arbetet ska vara så hållbart och smart som möjligt!

Frågor kring hur vi arbetar med lönehantering?

Har du frågor eller funderingar kring vårt arbetssätt eller vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med lönehantering i Gävle? Hör gärna av dig till oss! Vi besvarar dig så snart vi har möjlighet.

Överlåt arbetet med lönehanteringen till oss på Norengs Redovisning och få mer tid till din verksamhet!